Bröllopsfotograf Stockholm Södertälje bröllop

Bröllopsfotograf

Sverige  I  Stockholm

Hej! Jag heter Sophia. Är 28 år gammal, mamma till två underbara ungar och tillsammans med mannen i mitt liv. 

Efter 6 år som bröllopsfotograf så har det blivit en hel del bröllop! Viket är fantastiskt roligt. Jag har fått uppleva så älskvärda par och magiska platser i mitt jobb.

Jag är inte bara en fotograf, utan också en mamma. Två stora delar av mig som fyller mig med kärlek och drivkraft. Som mamma förstår jag också vikten av fotografier som bevarar en känsla förevigt.

Bröllopsfotograf Stockholm Södertälje bröllop
Bröllopsfotograf Stockholm Södertälje bröllop

Några korta

Mina mornar består till stor del av jakt på små strumpor och att diskutera lämpligt färdmedel till dagis/skola, samt att tappa bort kaffekoppar.

Jag är grafisk formgivare i grunden

Mina kaffekoppar är utplacerade lite överallt i grannskapet. Exempel på platser: i lekparken, hos grannen, i bilen, i trädgården och på brevlådan.

Mina kvällar består av att sy saker som tex. sackosäckar, redigera bilder, titta på när min sambo bygger något, ibland händer det att jag tränar eller bara fastnar i Pinterest. 

Mina fina brudpar

Otroligt proffsig fotograf som ger en avslappnad stund för alla iinblandade! Hon lägger alltid ner 100 % och ger alltid det där lilla extra! Bilderna blir helt otroliga och vi är så glada att hon har gett oss fina minnen för livet! Ger mina bästa rekommendationer, hon vet precis vad hon gör och kan inte misslyckas!
Frida & Tobias
Fina Fia! Stort tack för att du delade vår stora dag med oss och förevigade den på BÄSTA sätt. Vi är så tacksamma att vi fick äran att ha dig som vår fotograf. Du är fantastik och vi kommer rekomendera dig till alla vi känner!
Malin & Victor
Fia was our wedding photographer and captured our special day with fantastic beautiful pictures, in which she captured magical, special and natural moments throughout the day. She is very professional in her work before, during and after the wedding day, which resulted in wonderful pictures. We can highly recommend her!
Sandra & Tobias
Fia fotade vårt bröllop och vi kan verkligen rekommendera henne till alla som letar fotograf! Bilderna blev helt underbara och Fia gjorde så vi hade riktigt roligt under fotograferingen och kände oss bekväma. Hon är ett energiknippe med massa idéer och hon förstod precis vad vi tyckte om. Från första kontakten till leveransen av bilderna är hon proffsig och lyhörd, det märks att hon brinner för att fånga fina ögonblick på bild!
Malin & Sebastian